Despre

Blogul lui einDrake (versiunea 2.2)

Pentru ca :

Motivele ce m-au determinat sa-mi fac primul blog imi sunt acum necunoscute , au trecut ani de atunci si nu imi mai aduc aminte. Nu imi mai amintesc exact nici de ce l-am inceput pe acesta , stiu insa de ce il continui. In primul rand pentru ca ma relaxeaza sa scriu aici. Fiecare om se relaxeaza altfel , unii activ , altii pasiv. Am o prietena pe care o calmeaza cantatul la pian , asa si eu – tastatura e claviatura mea iar melodiile mi le compun singur.

Acesta nu-i un blog care sa preia stiri si pareri , nu e un loc de copy-paste. E un loc de backspaaaaaaaaace , un loc de ctrl+A delete , un loc de sters si-apoi rescris paragrafe intregi. E un loc de tastat nervos in viteza dar si un loc de macinat tastele in cautarea unei exprimari mai bune. Pacat ca nu am keylogerele mele instalate , chiar as fi fost curios daca apas backspace/delete mai mult decat apas tasta “A”.

Mi s-a spus de cateva ori ca scriu lucruri interesante aici. Interesant e un cuvant a carui definitie difera prea mult de la om la om , dar vreau sa ignor statistica si sa sper ca avem definitii asemanatoare. Indiferent de noi doi , mai este el sau ea , careia poate-i va placea ce scriu. Cred in acel “poate” si de aceea bifez casuta unde scrie Public si nu cea unde scrie Private. Si daca eu m-am relaxat scriind iar tie ti-a placut ce ai citit atunci putem fi amandoi fericiti. Si daca ramuri bat in geam … atunci imi bag piciorul , tai copacul.

Despre :

Unul dintre hobbyurile mele este fotografia. Asa ca voi scrie despre ea. Nu tutoriale sau alte minunatii , ci pur si simplu povesti , pareri si ganduri. Am scris aici si de ce nu cred in afirmatia “Peisajele nu sunt artistice”  , am scris despre cum a fost la un shooting , am scris despre ce imi propun si imi doresc sa fac si-atunci cand mi s-au aliniat planetele , am pus si pozele pe site.

Imi place sa ma uit la filme si sa merg la cinematograf. Imi place sa comentez despre filmele respective cu un prieten sau o prietena. Ocazional imi place sa scriu despre filmele pe care le vad , dar momentan prefer sa le vad mai mult si sa le comentez mai putin.

Sunt un nonconformist care arata exact ca toti ceilalti nonconformisti. Ascult in principal rock si metal , ascult ocazional muzica clasica si opera si cand am companie anti-rock ascult house si muzica electronica. Ador sa merg la concerte , indiferent unde am locul. Am stat si langa scena si m-am atins de Fred Durst , am stat si-n spatele stadionului si i-am vazut pe Metallica , am stat si linistit (NOT!) pe scaun sa ascult Apocalyptica. Sa scriu despre ele insa nu am tot timpul timp sau chef.

Iar Bucurestiul , este un oras mult prea putin plictisitor. Se intampla atatea lucruri amuzante , triste , uneori teribil de bizare incat e pacat sa nu schitezi cateva.

Si in final , ma joc. Am fost o vreme un jucator inrait de World of Warcraft. Acum am lasat-o moale. Dar chiar jucand rar si relaxat , ti se poate intampla sa realizezi ceva interesant , special si sa te bucuri. Probabil voi scrie aici ce s-a intamplat..

Stil

Sunt un nativ al zodiei aleia enervante si schimbatoare. Tranzitiile de la trist la vesel si de la cald la rece sunt rapide , dese , stresante aproape as spune. In ciuda acestei instabilitati , imi doresc sa imi formez un stil unitar. De acord , un stil in continua evolutie , dar un stil , nu o adunatura de posturi pestrite.

Aparent , am doua stiluri de a scrie. Primul este voi , alert , cu schimbari bruste de ritm si referinte catre n subiecte. Cateodata comic , cateodata acid , cateodata pur si simplu rautacios , as spune ca este partea mea energica care scrie. Al doilea stil este mai melancolic putin , mai nostalgic , lent , duios. Fara glume , fara trimiteri , fara stop-enter-de la capat. O curgere constanta , un stil fluid.

Depinde cred si de cate ori sterg ce am scris. Cu cat sterg mai mult , cu atat devine mai fluenta exprimarea si ordinea ideilor , cu atat imi da senzatia de melancolie. Cand insa nu sterg mai de loc , cand scriu repede si-apas pe enter enter enter ca o fetita curajoasa care tocmai a descoperit messengeru si vrea sa schimbe randul dupa fiecare cuvant , atunci simt ca degaj energie. Give me fuel , give me power and give me no more power fluctuations va rog ca-mi prajiti calculatoru.

Am doua maini cu care scriu , si fiecare mana are stilul ei. Dar cum sun prietene intre ele , se-ajuta reciproc. Astazi conduce stanga , maine conduce dreapta si impreuna imi creeaza doua stiluri diferite de-a ma exprima , de-a ma deschide si de-a trage cu prastia pe net.

Version history :

2.2 Patch notes (27 mai 2010)
Actualizarea paginii “Despre”
Prezentarea paginii in doua variante “Despre” si “Despre (abridged)”

2.1 Patch notes (august 2008)
Scoaterea multor posturi detaliate despre World of Warcraft si transferul lor pe bogul kardilles.wordpress.com

2.0 Patch notes (august 2008)
Bine ati venit la blogul lui einDrake , versiunea 2.0 . Versiunea 1.x a disparut in urma unei nefericite expirari de domeniu , si cu exceptia catorva salvari , este pierduta.

Advertisements

2 Responses to “Despre”

  1. welcome to IE blogs… enjoy the black cruel world here:P

  2. Am luat la cunostinta. Din pacate, din cauza oboselii cronice si a prea multor ganduri ce nu ma lasa sa dorm, nu pot decat sa schitez un zambet gandindu-ma ca macar tu ai reusit sa-ti pastrezi inocenta ( si hobby-urile) in orasul asta. You know i support you in everything you do ( chiar daca n-am mai vorbit de caruta de vreme, si pt asta iarta-ma).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: