“The A-Team (2010)”

Sa fie oare o problema ca incep sa vorbesc despre filme atat de mult ? Un cinic ar raspunde “Pai daca nu faci altceva interesant”.

Acum vreo cateva luni , insiram o lista a filmelor pe care vreau sa le vad anul acesta. The A-Team era si el trecut pe lista ; motivul : pentru ca , uneori , nu te-ai saturat de chestii explodand. Soarta a facut sa incep sa vad cele trei filme explozive de anul acesta : The Expendables , The A-Team si The Losers in ordine inversa.

Daca “The Losers” a fost o povestioara de actiune draguta , presarata pe ici pe colo cu umor clasic , in “The A-Team” sunt prea multe faze trase de par ca sa nu razi copios. Inchideti ochii la partiala absenta a legilor fizicii si veti avea parte de un film numai bun de-un suc/bere si-o oala de popcorn.

Sunt explozii , sunt impuscaturi , sunt planuri detaliate si detalii trase de par. E distractie , actiune si umor. E un film numai bun pentru o seara in care nu vrei sa-ti stresezi neuronii prea tare incercand sa intelegi ce se intampla in film. Si daca chair mai aveti nevoie de motive ca sa-l vedeti , este singurul film in care actorii principali vor sa zboare cu un tank : “No , they’re trying to fly a tank” .

Acum mi-a mai ramas sa vad cata distrugere poate exista intr-un film care i-a aduc impreuna pe Stalone , Jet Li , Stratham , Bruce Willis si restu , ca nu-s nebun sa-i insir pe toti.

Advertisements

~ by eindrake on 3 August 2010.

One Response to ““The A-Team (2010)””

  1. Si daca adaugam regizorul : Sylvester Stallone….
    L-am scos…dar am inchis dupa 15 minute….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: