Lasa , ma grabesc

A trecut ceva timp de cand faceam lucrurile in voia si in pacea lor. Mai ales privitul. Arta de a privi am transformat-o in fuga de a da ocheade. Nu mai tin minte cand a fost ultima data cand am luat o galerie intreaga de fotografie ca sa o privesc. Recunosc , nici la inceput nu ma uitam la fiecare imagine , dar ma uitam la multe. Acum …

Acum aproape ca nu mai intru deloc pe dA[1]. Si de ce-as intra , n-am mai fotografiat nimic nou , n-am mai ales nimic nou din shootingurile vechi , n-am editat (mai corect ar fi retusat) nimic. Asa ca de ce sa deschid pagina ?

Ca sa privesc. Am transformat fara sa-mi dau seama , un portal de arta vizuala intr-o adresa de mail rar folosita. Intru sa vad daca am primit mesaje (cam greu sa le primesti fara activitate). Nu am primit , ies. Cat de stupid. Am uitat de la ce a pornit totul. Arta vizuala se impleteste cu o a doua arta : aceea de a privi , o arta aproape stinsa pentru mine.

Am deschis pagina personala de pe dev acum cateva minute. Un news mi-a atras atentia : 36 creative nudes de Diana Cretu[2]. L-am deschis. Hai sa ma uit repede peste ele. De ce ? De ce hai sa ma uit repede ? De ce sa nu stau si sa admir , sa analizez , sa transpun. De ce sa nu folosesc timpul.  Vreau sa-mi aduc aminte de unde a plecat totul … sa ma intorc chiar. N-ar fi regres , ar fi ciclicitate. Oare n-a mai trecut un anotimp  al imaturitatii melee ?

Am plecat sa ma uit la poze.


[1] – deviantART
[2] – 36 creative nudes , deviantART news report by DianaCretu [link]

Advertisements

~ by eindrake on 3 August 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: