Biciclete

Astazi , dupa inca un examen al facultate , am hotarat cu doi colegi si doua colege sa mai luam o gura de aer si sa facem putina miscare – sa stai toata ziua in casa sa inveti n-are cum sa fie sanatos. Dupa o masa la KFC[1] , ne-am indreptat spre parcul Herastrau sa inchiriem biciclete.

E putin impropriu spus “sa inchiriem” deoarece termenul prevede existenta unei chirii , care .. ei bine n-a existat. Imi pare rau ca nu pot da mai multe detalii privind cine , cum si de ce face asta , dar in Herastrau se pot imprumuta biciclete pentru cate 2 ore de la un centru de inchiriat biciclete. N-am idee daca pentru doar cateva zile sau pentru tot restul verii , asa ca amatorii de majoritatea lucrurilor bune din viata sunt moca ar face bine sa se grabeasca daca vor sa prinda promotia.

Ajunsi la centru , dupa un buletin imprumutat si doua semnaturi , am intrat in posesia temporara a 5 Pegas-i functionabi si am inceput sa pedalam. Eu nu am mai mers pe bicicleta de vreo cativa ani buni , nu le am cu sportul acesta. Nici in perioada cand mai foloseam din cand in cand bicicleta nu prea eram maestru. Echilibrul era simplu , il gaseam. Curbele si luarea lor era capitolul unde aveam probleme. De nenumarate ori nu-mi ajungea o strada lata de 2 masini jumate ca sa intorc si intram in bordura , imbratisam tandru asfaltul (me so horny , me hurt by it longtime) si indoiam aripa.

Macar este adevarata vorba despre mersul pe bicicleta – nu-l uiti. A fost greu cu pornitul , opritul a mers binisor iar coliziunile au fost inexistente. Am reusit nu numai sa nu omor/ranesc pe nimeni (inclusiv pe mine) , dar si sa aduc bicicleta in stare de functionare si uscata (a se citi nu am ajuns in lac cu ea).

A fost o experienta placuta. Unul dintre cei doi gemeni s-a relaxat si i-a placut. Cel de-al doilea s-a stresat “NU INTRA IN MINE !!!!” si i-a placut si lui. Data viitoare vreau sa ma plimb cu barca.

—-

[1] Reclama , nereclama , imi place atat localul cat si mancarea … de fapt imi palc crispy strips-urile , ca altceva nu prea am incercat.

Advertisements

~ by eindrake on 10 June 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: