Adio blog …

… dar nu raman cu tine. Dar nu acest blog. Dar care ?

De mai multe ori am nimerit pe blogurile unor prieteni (mai mult prietene ce-i drept) si-am descoperit lucruri frumoase. Un stil de-a scrie de la mine , despre mine , pentru tine, nu de la mine , despre vedete/net/bullshit [1] , pentru google ads. Despre problemele vietii si problemele zilei , despre cei ce inconjoara autorul , despre debitul apei si-al gandirii , debitand debil. Despre ce chiar as avea chef sa citesc , cand imi vine cheful.

Consider , ca anumite lucruri nu trebuie gustate cu forta , daca nu ai chef , nu ai , n-are sens sa te chinuiesti aiurea. Asa ca daca nu aveam chef [nu am timp e o aberatie inexistenta] , puneam la bookmarks si lasam sa citesc in alta zi.

Dupa cateva zile saptamani intram si primeam un foarte frumos Error! Could not locate remote server sau Blogul pe care îl căutaţi nu a fost găsit. DE CE ?!? Ma enerveaza maturitatea asta trezita peste noapte (in cazul unora). “Gata , sunt om/oama mare acum , nu mai sunt un copil care sa-si verse sufletul pe net”.

/facepalm [2]

Continutul apartine autorului , care e liber sa faca ce pofteste muschiuletzul lui taranesc si sunca lui de Praga cu el. E dreptul lui/ei. Dar ma enerveaza ! De ce sa stergi un blog care cateodata era chiar fun de citit ? De ce ? Ca sa ma intorc iar la frecat menta aiurea si neconstructiv pe net ? Ca sa ma bag la jucat Heroes of Might and Magic 3 ?

Dar am gasit o solutie. Partial imorala , dar practica. File , save as. Read later , indiferent daca autorul baga o Symphony of Distruction [3].


[1] – au si in Franta
[2] – cea cu Captain Picard e TEH SH!T
[3] – Megadeath

Advertisements

~ by eindrake on 1 April 2010.

2 Responses to “Adio blog …”

  1. Practicul din mine ar spune : backup often.
    Nu te lasa, scrie. Nu uita, e pentru tine.

  2. Nu zic de blogul meu , nu am nici cea mai mica intentie de-ai da delete. Zic de blogurile celorlalti. Dar vorba ta , backup often.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: