Concert Limp Bizkit

Am avut norocul vara asta sa ajung la 2 concerte. Primul a fost cel Limp Bizkit (pentru care-i multumesc lui Darius ca m-a luat) , al doilea Manowar (pentru care-i multumesc Iuliei).

Alaturi de Limp Bizkit au cantat Saga si Queensryche (pe care i-am mai vazut odata in 2008).  Saga au cantat dragut , dar nu mi-au atins nici o coarda sensibila , nu sunt nici fanul lor nici critic de muzica asa ca trec mai departe.

Queensryche – s-au prezentat bine , dar nu s-au apropiat de loc de concertul de anul trecut care a fost cu mult peste. Era si normal ce-i drept , nu erau headlinerii aici , dar ma asteptam la mai mult. Ar fi trebuit totusi sa ma temperez cand am vazut cum unul din cei de pe scena tot venea si taia cu un marker negru piese din playlist.Mi-ar fi placut sa aud Operation Mindcrime live din nou sau oricare alta piesa de pe album , n-a fost sa fie. In schimb au cantat Jet City Woman si Empire , asa ca mi-a mai trecut putin. Au cantat mai multe piese de pe ultimul lor album American Soldier , pe care insa n-am avut norocul sa-l ascult.

Apoi a venit randul Limp Bizkit. Pot sa spun ca am fost impresionat , atat de prestatia lor cat si de public.  A fost un show exploziv. Imediat ce-au inceput sa cante , publicul s-a schimbat radical. De la relativ calmul vazut la Queensryche , s-a pornit furtuna (mai mult sau mai putin la propriu – deja ploua la Queensryche , la Limp Bizkit au fost momente cand a rupt – si trupa , si ploaia).  Nu-s unul dintre cei mai mari fani LB , n-am vazut vre-un concert pe DVD asa ca nu stiam la ce sa ma astept.

Pot spune cu mana pe inima ca acesta a fost primul concert la care mi-a fost greu sa ma tin pe picioare. Nu , nu pentru ca m-am ingrasat si-am devenit sedentar , ci pentru ca toti din jurul meu sareau si se impingeau. Cativa baieti au facut crowd surfing , pana cand au pus badigarzii mana pe ei (si din ce-am citit prin alte locuri si bataia) si i-au tras jos. Am recunoscut cateva piese , dar trebuie sa mentionez Eat You Alive – a venit Fred Durst , insotit de proprii sai bodyguards care sa-l tina , si s-a suit pe gardul ce despartea publicul de scena (tinut foarte bine de cei doi baieti mai sus mentionati). Tin sa spun ca eram la mai putin de 1 metru de acel gard , si ca , mai mult sau mai putin interpretabil am dat mana cu Fred (atins ar fi mai corect , dar nu-s die hard fan si n-am reactii de “OMG I touched him !!!!”).  Publicul aproape ca innebunise atunci , m-am plimbat din stanga in dreapta , parca eram intr-un carusel.

A doua piesa pe care vreau sa o mentionez este Boiler. Nu s-a intamplat ceva foarte spectaculos in timpul ei , da pur si simplu nu m-as fi asteptat sa o vad live vre-o data. Era una din piesele mele preferate atunci cand a aparut , si printr-un fel sau altul , a ajuns printre piesele care au fost ascultate de sute de ori , asa ca sentimentul sa o aud live a fost superb. A fost un al doilea Black Winter Day daca vreti.

Am ajuns acasa cu bine, ud si de la ploaie , si de la public (atatea sarituri , atata caldura , ce credeati ?) mi-am luat o shaworma si-am stat sa comentez concertu cu Darius. Frumoasa experienta.

Advertisements

~ by eindrake on 13 July 2009.

One Response to “Concert Limp Bizkit”

  1. A night that I will never forget ! \m/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: